top of page

Su Yalıtımı 1 kez Yaptırılır.

Yer altı suları, yağmur, kar gibi herhangi bir sebeple yapılara sızan su, donarak veya kimyasal tepkimelere girerek, yapı sisteminin özelliğini yitirmesine ve paslanmaya sebep oluyor. Oluşan paslanma teraslarda,çatılarda,temellerde

Ankara su izolasyon-yalıtım

yapıların taşıyıcı sisteminin çürümesine ve zamanla zayıflamasına sebep oluyor. Su yalıtımı olmayan binalarda 10 yıl sonra donatı başlangıçtaki taşıma kapasitesinin, belli koşullarda yaklaşık olarak yüzde 66’sını korozyon nedeniyle kaybediyor. Oysa su yalıtımı, binaları suyun zararlı etkilerinden koruyarak güçlü olmasını sağlayan en büyük eteknlerin başında geliyor.

Su yalıtımında polyurea püskürtme yalıtım sistemi verimliliği, sağlamlığı,sürdürülebilirliği ve yapıların her detayına uygulanabilir olması su yalıtım ve kaplama sistemlerinde en doğru karar olarak karşımıza çıkıyor. Su yalıtımında doğru uygulama hayati önem taşımaktadır. Malzeme seçimi kadar uygulayıcı firmanın da profesyonel uygulama yetisine sahip olması gerekir.Bu bağlamda su yalıtımı bir kez yaptırılıp sürdürülebilir sonuçlar almak gerekir.Çünkü sonradan düzeltmeye veya yenilemeye çalışmak ilk maliyetlerden daha masraflı ve mesai harcanması gerekir. İnşaatlarda Su yalıtım maliyetleri toplam maliyetin %3 üne tekabül etmektedir.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page